Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

Propòs la creació de l'ADLA

mllauger | 12 Agost, 2006 08:20

Davant les notícies aparegudes a la premsa, que especulen amb la possibilitat que no puguem dur, amb l'equipatge de mà que se'ns permeti entrar dins l'avió, un llibre, propòs la creació de l'Associació per a la Defensa de la Lectura a l'Avió (ADLA). L'objectiu no és ser un grupuscle testimonial, sinó un poderós lobby planetari amb capacitat d'influència sobre els organismes de regulació de l'aviació internacional.

Un viatge en avió sense llibre és com una illa deserta sense nàufrag. Els feixucs viatges d'anada i tornada en un mateix dia esdevenen un pur càstig sense l'al·licient d'aprofitar el temps d'espera i el temps de vol per cabpussar-se en una novel·la o en un assaig. Un llarg vol internacional és un temps perdut sense la companyia d'un llibre, i no em vingueu amb pel·lícules dolentes vistes en una pantalla petita i llunyana i sentides amb uns incordiants auriculars.

En aquest combat internacional de la intel·ligència contra la hipertròfia de la seguretat mal entesa, de la cultura amb majúscules contra les horripilants revistes de companyia aèria (aquells reportatges sobre artesania regional abans de les pàgines de venda de perfums...), lectors d'avió del món, uniu-vos!

Fan cara de terroristes?

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS