Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

11 de setembre del 73 (i uns versos de fa trenta anys)

mllauger | 11 Setembre, 2006 19:11

Septiembre del 73,

íde eso hace ya tres a˝os!

á

El meu 11 de setembre no mira cap a la Guerra dels Segadors ni cap a les Torres Bessones sinˇ cap a Allende i Pinochet, i cap a un poema d'ara fa trenta anys, que repetia aquesta tornada:

á

Septiembre del 73,

íde eso hace ya tres a˝os!

á

Jo llavors tenia tretze anys, i el record com el meu mÚs llunyÓ intent de fer versos "seriosos". Tenen la qualitat dels tretze anys i sˇn en castellÓ, que Ús el que sabÝem escriure llavors. Lamentablement, no l'he conservat i de les estrofes nomÚs record que anaven plenes de cossos torturats, boques tancades i mares desgarrades.

á

Ara ja en fa trenta-tres d'anys, del setembre del 73. Xile avanša mÚs o menys adequadament, mentre la CIA, autora del cop contra Allende, continua contribuint al drama dels cossos torturats, a escala planetÓria i amb escales a Son Sant Joan.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS