Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

RatolÝ

mllauger | 29 Gener, 2007 17:54

Faig feina amb l'ordinador. No sense dificultats, perquè una moixa es passeja per la taula, i s'entesta a perseguir la meva mà dreta. No pot ser d'una altra manera: el seu codi genètic fa segles que l'empeny a perseguir els ratolins.

(post dedicat a na N.)

Kapuscinski: adÚu i grÓcies

mllauger | 24 Gener, 2007 15:08

Ha mort Ryszard Kapuscinski, el mestre polonès del periodisme que va fer la volta al món desenes de vegades, que entenia que contar el que succeeix al món és posar-se del costat dels desafavorits, que explicava que no es pot ser bon periodista sense ser bona persona, que va rompre la fronteres entre el periodisme i la literatura (entre periodisme excel·lent i literatura magnífica).

Al gran Kapus, gràcies: per les moltes hores de viatge lector per Etiòpia, per Iran, per Amèrica Central, per Sibèria, per Àsia Central, per l'Àfrica negra...

I als que no l'heu llegit, recordau que més val tard que mai.

Trituradora de paper d'oferta

mllauger | 09 Gener, 2007 08:14

Caminant per Palma veig, al mostrador d'una botiga de material d'oficina, una mena de poal de plàstic, quadrat i amb tapa, amb un rètol en forma d'estrella de moltes puntes que diu "Oferta: 60 €!!!" M'hi acost, encuriositat pel poal que, rebaixat i d'oferta, té aquest preu, i veig que el rètol també té unes lletres més petites que expliquen que és una trituradora de paper.

Hi ha empresaris amb un olfacte molt fi, per copsar les demandes del mercat.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS