Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

Mobilitzacions al facebook contra els papanoels penjats als balcons

mllauger | 03 Desembre, 2008 21:42

Si un grup creat al facebook entorn d'una determinada causa creix molt ràpidament vol dir que la qüestió preocupa. Si pràcticament tothom que veu el grup corre a apuntar-s'hi, la cosa s'acosta al clamor. Si la composició del grup trenca barreres generacionals, lingüístiques i d'interessos, vol dir que estam davant d'un fenomem d'alarma social.

És el cas dels papanoels penjats als balcons.

 

 

La cosa no pot esperar més. Les autoritats no poden mirar cap a un altre costat, com si res no succeís. És en les situacions crítiques allà on es mostra l'alçària real dels governants. Calen actuacions, ja.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS