Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

En favor d'Ant˛nia Ordinas

mllauger | 05 Desembre, 2008 10:37

Provocatiu el títol del post, no? Començaré, per tant, amb una declaració solemne: Antònia Ordinas és, peressumptament però amb molts d'indicis i amb confessió, culpable de la mena de delictes que fan de la política un fangar, i ha de caure sobre ella tot el pes de la justícia.

 

Dit això, no compartesc la reacció indignada de la classe política davant la seva sortida de la presó, amb l'anunci del seu futur llibre "La cançó del Cola-Cao". Què voleu que us digui... A mi em mereixen una certa simpatia les persones que són capaces de posar una nota d'humor sobre una situació dramàtica, i sobretot les que saben posar un toc de sarcasme sobre elles mateixes... Potser n'Ordinas se'n reia dels ciutadans, però hi vaig apreciar autoironia.

I també em va entendrir una mica que digués que tenia ganes de veure els seus canets, amb la referència implícita (no sé si intencionada o no) a l'escena en què la policia, amb l'ajuda de l'advocat, desenterrava la capsa del Cola-Cao mentre ella sostenia un canet...

Jo me'l llegire, el llibre. 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS