Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

Palma serÓ ciutat refugi per a escriptors perseguits

mllauger | 12 Desembre, 2008 18:00

És una d'aquelles iniciatives que ennobleixen una ciutat. Palma s'adherirà a la Xarxa Internacional de Ciutats Refugi, que dóna acollida a escriptors d'arreu del món que no poden dur a terme la seva tasca perquè es troben perseguits o amenaçats. Ho farà a instàncies del PEN Català, que impulsa la iniciativa a a casa nostra, i que serà l'entitat que gestionarà el dia a dia del programa. Enhorabona als amics Eberhard i Nanda, i a Carme, Biel i Tià, amics i membres del PEN.

 

 

 

Més informació al comunicat de premsa fet des de l'Ajuntament: palma ciutat refugi.doc

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS