Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

Bona feina, JosÚ Manuel

mllauger | 18 Desembre, 2008 06:47

Toca donar l'enhorabona a Magdalena Palou, nova regidora de Palma. Els que la coneixem sabem que farà molt bona feina. Endavant, doncs, Magdalena! Els Verds seguim tenint a Palma representació de primera categoria.

Però avui sobretot vull deixar escrit el reconeixement a la feina feta per José Manuel Gómez, el regidor que deixa el càrrec. Bona feina, sense dubte. Estava a punt d'escriure que en José Manuel ha estat un excel·lent company etcètera, però ho deixaré fer, no perquè no sigui veritat, sinó perquè semblaria un obituari.

 

 

 

Has triat bé, amic. Endavant, també. Una abraçada. 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS