Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

Sofia de Grecia guanya legitimitat democrÓtica

mllauger | 21 Desembre, 2008 10:38

Sofía Margarita Victoria Federica es va guanyar ahir la legitimitat democràtica que el seu home, Juan Carlos Alfonso Víctor María de Borbón y Borbón-Dos Sicilias, no s'ha guanyat mai: es va presentar a unes votacions i les va guanyar. Va ser ahir, al sopar en què el Lobby de Dones concedeix els seus guardons anuals. Sofia de Grècia competia, per al premi Cro-Magnon, amb un propietari de prostíbuls i amb un psicòleg que mira de donar consistència científica al patriarcalisme més ranci.

 

 

 
Doncs bé: Sofia va guanyar, en uns comicis duits a terme en condicions incontestables de netedat i igualtat d'oportunitats.
 
Vaig participar en aquesta festa democràcia, però no us revelaré el sentit del meu sufragi.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS