Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

La rondalla urbana dels musulmans i el Rei en Jaume

mllauger | 15 Gener, 2009 08:47

Circula la història segons la qual, després de les concentracions diàries que es fan a la Plaça d'Espanya per protestar contra la massacre a Gaza, un grup de musulmans s'adrecen a l'estàtura del Rei en Jaume per increpar-lo i llançar-li crits de "genocida". No m'ho acabava de creure, però ho he contrastat amb persones que estan acudint a les concentracions amb assiduïtat: és una pura llegenda urbana. Una rondalla urbana, ja que surt el Rei en Jaume.

 

 

Qui se la inventa i la fa circular? Per què? Qui està interessat a fer veure que els que protesten contra l'actuació d'Israel són quintacolumnistes que amenacen la nostra civilització? Qui s'entretén a jugar a a guerra de les civilitzacions? Qui té interès a posar els emblemes de la catalanitat en aquest tauler?

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS