Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

"Un tal Perellˇ que fa documentals i Ús del GOB"

mllauger | 04 Octubre, 2009 18:07

Deia ahir un "extraoficial" de la premsa que UM, per tornar al Consell, demana el cap d'"un tal Perelló que fa documentals i que és del GOB". Una concepció de la televisió pública que s'ha quedat enrocada al franquisme: com que la tele és nostra, cada informatiu ha de ser un NO-DO.

Amb la tranquil·litat que dóna saber que la directora de TVMallorca no passarà per aquest tub, deix aquí aquest petit gest de suport a un professional que ha entès què és informació veraç i independent.

Som molts el que ens agrada més una Televisió de Mallorca amb Jaume Perelló que un Departament de Carreteres amb Gonzalo Aguiar.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS