Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

No vull saber ja res de les cariÓtides

mllauger | 23 Marš, 2011 18:13

No vull saber ja res de les cariàtides.

Aquest és l'enigmàtic decasíl·lab (amb sinèresi antireglamentària a "cariàtides") amb què acaba el poema "Cor podrit", del gran Vinyoli  (El griu, 1978).
Potser l'enigma era aquest: trenta-tants d'anys després algú que s'acomiadava d'unes cariàtides l'havia d'entendre a la seva manera.
Doncs això: No vull saber ja res de les cariàtides.
 
 

(La cita era massa bona per no aprofitar-la, però potser dóna una idea falsa de l'ànim del meu comiat de les cariàtides d'Anckermann. Ha estat un honor, servir el poble. I ara: NO PASSARAN)

Una demanda contra el fÚisbuc

mllauger | 12 Marš, 2011 11:44

Ahir feia anys. Quatre dotzenes, sí, què passa? I esperava aquell reguitzell de felicitacions que els amics pengen al mur del féisbuc. Una estranya avaria, però, ho va impedir: els meus amics no podien veure el meu mur ni escriure-hi res. Ho tenia tot ben configurat perquè el mur fos accessible, però no ho era. A hores d’ara, la pana persisteix.

 

La decepció, és clar, ha estat majúscula. El mur del féisbuc és el lloc on avui en dia se celebren els aniversaris, o sigui que em vaig trobar igual que un infant que ha convidat tota la classe a la seva festa i de cop es troba que el Chiquipark ha tancat. Jo volia que tothom veiés la quantitat d’amics que tenc. Sense voler competir amb la meva filla (els young adults ja se sap, amb això de les xarxes aquestes) ni amb el meu cunyat (que es mou per universos de faràndula), volia sentir-me popular, en aquell sentit de les pel·lis americanes en què na Mary Jo és la nina més popular de la classe.

 

Naturalment, els meus advocats ja estan estudiant els termes de la demanda que interposaré contra la casa Facebook per greus perjudicis morals. No em vull aprofitar. Només vull una compensació justa :  amb un miserable 0,01% de la fortuna de Mark Zuckerberg (informa Forbes) em don per satisfet.  Només 1,35 milions de dòlars.

Babil˛nia a la Setmana del Llibre en CatalÓ

mllauger | 09 Marš, 2011 12:04

Un llibre de versos que es cola en el Top10 (cinquena posició) de la Setmana del Llibre en Català.

No, no és que em faci grans il·lusions respecte del que això significa en xifres absolutes, però ja em fa content...

Aquí teniu la crònica del Diari de Balears:

Babilonia a la SLC.pdf 

8 de marš realment diferent

mllauger | 08 Marš, 2011 06:39

Potser s'han esdevingut alguns desviaments des de la idea original, no ho trobau?

 

Presentaciˇ de "A la Gran Babil˛nia"

mllauger | 04 Marš, 2011 19:08

En vaig quedar ben satisfet. Aquí teniu algunes fotos.

 

 

 

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS