Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

Homemade Mallorcan Bunyols

mllauger | 25 Octubre, 2013 08:00

En un espai que té més de portassa que de comerç, però amb rètol de mida immoderada, hi venen Homemade Mallorcan Bunyols. Els cuinen i els serveixen senyores amb rebosillo, que practiquen amb els turistes l'anglès aquell de l'institut. De fons, sona una música de ball de bot que, per algun motiu, es lliga a la memòria amb la sonsònia dels villancicos de les compres nadalenques.
 
A devers cinquanta metres, hi ha el darrer racó de Palma, d'Avingudes cap a dins, on fan feina unes altres senyores, molt pintades i amb la roba ajustada. Es veu que hi ha hagut una mica d'altercat, i s'hi ha aturat un cotxe de policia. Res de gaire extraordinari.
 
Una mesura de fourmillante cité, una de novel·la de lladres i serenos amb pretensions de crítica social, i dues de Xesc Forteza.
 

 
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS