Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

Escena verídica amb poma

mllauger | 19 Juliol, 2006 10:17

Poma, en el setit que deim que una al·lota o una dona és poma.

Localització temporal i espacial: ahir capvespre, un carrer cèntric i comercial de Palma. Una adolescent i sa mare passegen carregades de bosses de les més concorregudes botigues de roba de la ciutat: típica excursió familiar a les rebaixes. Passen per davant d'una de les més prestigioses galeries d'art de Palma, amb amples finestres que deixen veure els quadres de l'exposició. La jove, sense ombra d'ironia, amolla:

- Un lloc que està tan bé per una bona tenda de roda, i hi posen quadros!

Va carregar la paraula quadros amb tot el fàstic i l'avorriment profund que de vegades els adolescents saben posar davant la vida.

No hi ha remei. Occident s'enfonsa.

Comentaris

  1. Re: Escena verídica amb poma
    Si encara és una adolescent té temps de canviar, quan erem adolescents pensavem coses que ara mai fariem i ara fem coses que abans mai haguéssim pensat. Forma part de l'aprenentatge sentir fàstic i avorriment profund per anar avançant en la vida. És més preocupant sentir aquesta frasse d'una persona més granada i jo te puc assegurar que en sento sovint. Aquí hi ha el problema, penso jo.
    enguillem | 19/07/2006, 11:06
  2. Pomes
    Me deman quin és el masculí de "poma" com a qualificatiu, o és que no hi ha homos així? És un fenomen exclusivament femení?
    Margalida | 20/07/2006, 00:02
  3. pomot
    El masculí de "poma" és "pomot", i evidentment n'hi ha, i tants com dones. Només que el que jo vaig veure passar pel carrer era una dona. D'altra banda, els anteriors posts d'"escenes verídiques" eren "amb imbècil", homes en tots dos casos.
    m.a. | 20/07/2006, 05:03
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS