Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

Els cosins d'en Rajoy

mllauger | 23 Octubre, 2007 12:58

El cosí catedràtic de física diu que tot això del canvi climàtic són cabòries, i  que si no sabem quin temps farà demà què hem d’anar a dir del que farà d’aquí a uns segles.

El cosí catedràtic d’història diu que el franquisme va ser un període de placidesa extraordinària, i que el juliol del 36 els militars varen haver de sortir a salvar Espanya dels desordres republicans.

El cosí catedràtic de filologia romànica diu que el mallorquí és l’evolució natural de la parla dels pobladors mallorquins previs a l’arribada dels infidels sarraïns, i que qualsevol semblança amb el català és pura coincidència.

El cosí catedràtic de dret civil diu que la unió entre dues persones del mateix sexe no pot constituir matrimoni, perquè resultaria impossible establir de quin dels dos s’ha de tallar la lliga i de quins dels dos s’ha de tallar la corbata al banquet.

El cosí catedràtic de biologia diu que la teoria de l’evolució de les espècies també són cabòries, i que hi ha registres fòssils de la serp que va oferir la poma a la malèfica Eva.

El cosí catedràtic de dret constitucional diu qe la crema d’un Hola on surt la infanta de Leonor, encara que sgui per encendre la xemeneia, dóna lloc a una pena de cadena perpètua.

Comentaris

  1. Al tal Mariano...

    i al seu cosí els enviarem a primer d'ESO perquè hi aprenguin la diferència entre temps i clima. I entre meteorologia i climatologia.

    Ben bona d'entendre, per cert: jo no sé quin temps fa avui al Congo, però sí que te puc dir que l'any que ve hi plourà a bots i barrals... i que hi farà una calorada de cal déu. I alguna coseta més si ho repàs una mica.

    I això, que ho saben els nins d'ESO, no ho saben Mariano i el seu cosí catedràtic?

    Perquè llavonses diguin que amb la LOGSE l'educació, a Espanya, se n'ha anat a la porra. Deu ser que el dia que tocava "temps i clima" Mariano i el seu cosí no eren a classe. O que els agradava més el tema de Viriato: apunyalat mentre dormia.

    mestre d'escola | 23/10/2007, 15:13
  2. El futur

    L'única catàstrofe que es podria predir és un futur amb en Rajoy i els seus cosins

    Miquel | 24/10/2007, 07:50
  3. Canvi climàtic

    http://www.elsingulardigital.cat/cat/viewer.php?IDN=12424

    Premsòmetre | 26/10/2007, 14:59
  4. Televisió.¿Per què la miro?

    Televisió.¿Per què la miro?Una processó de polítics cada vespre:només em cal veure aquelles cares feixugues i inexpressives tan familiars des de la infància per sentir nàusees i tristesa.Els cercabregues de l'última fila de la classe,nois ossuts i maldestres,ara crescuts i promoguts al govern de la terra.Ells,amb els seus pares i mares,tietes i oncles,germans i germanes:una horda de llagostes,una plaga de llagostes negres que infesten el país,que masteguen sense parar,devorant vides.¿Per què,amb esperit d'horror i aversió ,me'ls miro?¿Per què els deixo entrar a casa meva?

    a | 27/10/2007, 19:00
  5. Lladres i mentidés en el Govern Balear!

    Políticos,promotores y constructores intentan demostrar que pueden hacer algo en la vida, aunque sólo sea destruir

    a | 28/10/2007, 12:04
  6. Els assesins territorials des PSOE!

    Las máfias constituidas en partidos políticos se entienden y hacen negocios con otras máfias venidas de allende los mares.Todos los ciudadanos son vendidos y traicionados.

    a | 28/10/2007, 12:23
  7. Lladres i mentidés en el Govern Balear!

    ¿Qui hi ha darrere l"urbanisme a Mallorca?:pinxos,facinerosos,mafiosos,lladres,estafadors,nazis,africaners,torturadors,assassins...quina companyia!.I estàn tot lo dia amb s"interés general a sa boca!.

    a | 29/10/2007, 14:14
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS