Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

Una imatge per a la nostàlgia

mllauger | 13 Gener, 2008 09:58

Feis ulls de nostàlgia, cantussejau allò de Cuéntame cómo pasó i abandonau-vos a la dolçor de la nostàlgia, tot contemplant aquesta imatge:

 

Comentaris

 1. un altre logo

  mirau el que he trobat a un altre blog (la unió del logos també es ben interessant!)

  http://www.magimoranta.cat/post/43539

  Joan | 13/01/2008, 11:35
 2. On és en Wally?

  Me l'he mirat i remirat un parell de pics i, finalment, n'he obtingut la resposta, les úniques sigles que hauran desaparegut del logo són les d'Esquerra Unida. Que cadascú pensi el que en vulgui, sobre les raons d'aital absència.

  Josep J. Rosselló | 13/01/2008, 12:26
 3. Re: Una imatge per a la nostàlgia

  sincerament jo pens q sou vosaltres els qui no heu volgut entrar a la coalició. Crec que el PSM sempre ha fet esforços per la vostra entrada i fer coses junts. Crec tb que el problema real és el 5% den Llamazares,

  bloquero | 13/01/2008, 16:29
 4. Estantissot

  fueeeeeeeeeeeeeeeeeeeera

  expressiu | 13/01/2008, 17:06
 5. A sobre això

  Sí, quina nostàlgia d'aquells Verds actius i participatius, que no eren un apèndix passiu d'Esquerra Unida. Quina nostàlgia de la unitat d'un tercer espai, que ha aconseguit trencar un mur que semblava infranquejable... però n'ha creat un altre.

  Sent Verd, no us podríeu reivindicar la vostra pròpia veu i donar un cop de mà per aconseguir que EU se sumi al projecte? el 2004 mancava UM, ara EU i Verds (de Mallorca; els de Menorca són més vius i ja ho són).

  Sembla que mai aprendrem i continuarem dividint-nos per misèries caïnites i taifes de poder. Tant idealisme i dogmatisme que porta a l'atomització de candidatures... gràcies de part del PP i PSOE, us estaran ben agraïts: bipartidisme forever. Gràcies Llauger, per predicar al desert. El ciment ja no construeix urbanitzacions, però sí construeix murs entre vosaltres.

  0 diputats, adéu al 5%.

  Manel | 13/01/2008, 17:07
 6. Esquerra arnada i de disseny

  http://www.e-noticies.com/opinions/la-immigraci%f3-i-la-demag%f2gia-d%92esquerra-33621.html

  Premsòmetre | 13/01/2008, 17:23
 7. la gran coalició

  si els verds de menorca ja s'hi han apuntat, perquè no ho feis vosaltres també??

  com bé ha escrit en pep rosselló, a la coalició hi ha psmallorca, psmenorca, esquerra, entesa, verds menorca. Hi ha molta gent amb els quals vos podrieu sentir molt còmodes.

  no me diguis que sereu els únics que seguiran a EU????

  Visca la gran coalició a les generals | 13/01/2008, 20:15
 8. Bona nit

  Les raons de l'absència d'EU tenen un nom UM, no podem anar amb un partit de dretes i tampoc m'imagin als Verds amb el parit que vol destruir Son Bosc per fer un camp de golf.
  El tema del 5% és un compte xinés ja que es repetiria l'acord de Progressistes. Sense diputat els vots de la coalició UMita es perdràn, els vots d'EU sumaran per intentar aconseguir el 5% necessari per formar grup parlamentari.

  Manel el que s'ha fet és tancar un projecte d'esquerres per iniciar altre totalment diferent, nosaltres seguim al mateix projecte del 2003 i de fa uns mesos, són altres els que s'han anat.

  Sentirse còmodes amb UM destructora??????????

  Bé Miquel Angel esper que demà els Verds de Mallorca decideixin presentar-se en coalició amb EU. Crec que ja ha hagut suficients divisions.

  Pepe | 13/01/2008, 21:54
 9. Coherència

  Idò jo crec que són més COHERENTS els d'EU i Verds Mallorca que no PSM de Mallorca i ERC, què voleu que vos digui.
  Verds de Menorca fa molt de temps que tenen una coalició amb PSM Menorca i són coherents amb aquesta trajectòria independentment de les eleccions.
  En canvi, PSM de Mallorca té coalició amb EU-Mallorca i EV-Mallorca (a generals i a autonòmiques) i es junta amb UM contra qui fa anys despotrica i que se nota un munt que s'ha apuntat a la coalició dita "nacionalista" (però a que no es dirà així perquè UM no ho voldrà?) per engrunar els pesemeros. Tot això fa pudor i oi.
  No volen EU perquè no és d'obediència mallorquina, però ERC tampoc ho és. EU tampoc fa mèrits per renovar-se, però al manco no es davalla els calçons amb les paparres d'ERC i Entesa i els corruptes d'UM. Quin espectacle més esperpèntic.
  Lo únic positiu d'això és que gràcies al Bloc el PP està desactivat a Mallorca, tenim PSOE per estona i així no tornaran els altres. Quina manca de visió tenen aquests pesemeros!

  Toni | 13/01/2008, 22:06
 10. Veus en contra del pacte PSM-UM-ERC

  Veus en contra del pacte PSM-UM-ERC http://www.llibertat.cat/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=1970http://www.llibertat.cat/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=1970 http://www.llibertat.cat/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=1970&itemid=1http://www.llibertat.cat/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=1970&itemid=1

  Aquesta redacció ha pogut constatar que el pacte PSM-UM-ERC no causa cap emoció entre el jovent independentista, ni tampoc en gent propera al Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ni a ERC per la presència d'UM. A més a més, la direcció del PSM-EN no està en el seu conjunt unificada per la coalició amb UM-ERC i la decisió final es prengué per 59 vots a favor, 27 en contra i 8 abstencions. Precisament aquesta setmana, el PP i UM a Muro han votat a favor de la construcció del camp de golf de Son Bosc.
  Sobre aquest cas, el GOB havia desenvolupat tota una campanya contra la concessió de la llicència de l'Ajuntament per a la construció del camp de golf i demanava la intervenció inmediata del president Antic per evitar la destrucció de Son Bosc,
  D'altra banda, Joan Vicenç Lillo, una persona propera fins fa poc a ERC, comenta a Tribuna Mallorca "Tots plegats no treuen entrellat en favor del País i només s'assemblen en la cara que posen a l'hora de mirar el compte corrent que els procura els càrrecs que han reeixit a assolir. El benefici de tot plegat és com sempre pels "nacionals", ara amb el nom de PP i PSOE".
  Lillo precisa que "En tot cas, no és cap secret que el vertader interès d'UM o ERC illes en aquest envit i joc fora de la coalició nacionalista és carregar-se al PSM".

  La seva argumentació s'inicia amb una sèrie de qüestions: "A què ve que sigui tan cabdal i prioritari aconseguir representació illenca nacionalista a Las Cortes de Madrid? Quines passes decisives, o no tan decisives cap a la Independència (veu pròpia i diferenciada), ha representat al llarg dels anys la presència parlamentaria d'Esquerra Republicana de Catalunya, el Partit Nacionalista Basc, Nafarroa Bai, Eusko Alkartasuna, la Chunta Aragonesista, Coalición Canaria o Convergència i Unió? Si res s'ha legitimat amb aquesta presència ha estat l'existència de l'Estat Espanyol i del seu règim monàrquic parlamentari blindats per les armes de la seva Constitució. Perquè hem de ser en això tan regionalistes com els altres?"

  Mentre Vicent Partal qualificava el pacte d'Una gran lliçó mallorquina, des d'aquestes pàgines es s'argumentava des de les Illes, Per a les eleccions generals el Bloc es trenca en benefici d'Unió Mallorquina, com a un pacte contra natura.
  Cal remarcar també que el pacte té el suport del grup Serra (ara en el control d'IB3 i favorable a UM).

  Llibertat.cat

  Llibertat.cat | 14/01/2008, 08:14
 11. Re: Una imatge per a la nostàlgia

  NO a la coalició amb UM!

  no | 14/01/2008, 15:36
 12. L'article de Puigpelat

  Un deu a l'article aquest de l'esquerra arnada!

  navegant | 14/01/2008, 16:27
 13. El PP-UM és la Mort!

  PP-UM=Injusticia Medioambiental

  Jucef | 14/01/2008, 21:37
 14. Diguem amb qui pactes (UM) i te diré a qui et sembles

  Diguem amb qui pactes (UM) i te diré a qui et sembles

  13 de setembre de 2004 El fiscal demana la inhabilitació
  de dos anys per a l'exbatle de Muro Jaume Perelló (UM)
  per presumptes irregularitats urbanístiques.

  15 de setembre de 2004 El Consell de Mallorca retira
  bona part de les subvencions que tradicionalment
  atorgava a Unió de Pagesos.

  23 de setembre de 2004 La desaparició de la Teulera de
  Ca sa Rotera (Campanet), considerada una «greu pèrdua
  patrimonial» víctima de les decisions del PP-UM.

  23 de setembre de 2004 El Consell dóna el vistiplau a la
  urbanització ilegal de Son Talent de Manacor.

  30 de setembre de 2004 Associació d'Activitats
  Socioculturals de Mallorca, entitat propera a UM de
  Campos obté 98.000 euros de subvenció del CIM.

  30 de setembre de 2004 El Consell de Mallorca ha donat 1.263.857,42 euros el 27,72 % dels fons de promoció cultural a entitats relacionades amb Pere Serra. Promomallorca S.L (Enciclopèdia de Mallorca) obté 180.304 euros de subvenció del Consell Insular de Mallorca.

  4 d'octubre de 2004 PP i UM impedeixen investigar la
  política de subvencions del Consell.

  5 d'octubre de 2004 El Consell de Mallorca aprova construir un zoològic al nucli de son Sant Martí de Muro sense tenir en compte els informes desfavorables dels tècnics de l'Ajuntament de Muro i del mateix Consell de Mallorca.

  26 d'octubre de 2004 ALM-UM proposa la construcció d'un
  camp de golf en el Pla general de Manacor.

  30 de novembre de 2004 Jesús Boyero, gendre de l'editor Pere Serra obté del Consell la reclassificació d'una finca a Son Massot (Calvià),- Ara val 34 milions més.

  1 de novembre de 2004 Al Consell de Mallorca li correspondran 1.604.786 euros per la cessió estatal de part dels imposts sobre el tabac.

  4 de novembre de 2004 El Consell de Mallorca preveu que la pròxima dècada surtin al mercat 8.000 nous habitatges anuals.

  13 de desembre de 2004 El Consell de Mallorca aprova un
  Pla Territorial desenvolupista amb el rebuig de l'oposició i
  els vots favorables del PP i UM.

  Any 2005

  El Consell de Mallorca gestionà un pressupost consolidat de 238.117.888'53 euros.Més de la meitat del pressupost del Consell de Mallorca se l'endugueren l'Institut de Serveis Socials i Esportius -ISSEM, controlat pel PP- i el departament d'Obres Públiques, que els va destinar bàsicament a carreteres.

  1 de gener de 2005 El Consell destina 1'4 milions per a la carretera sa Pobla-Alcúdia i dos milions per a l'accés de Muro.Es preveu una despesa de 469.000 euros per a la rotonda de Porreres i 730.000 per a una altra a Pollença.

  24 de febrer de 2005 PP , PSOE i UM aproven la
  construcció de 18 habitatges a la primera línea de la
  Colònia de Sant Pere al Molí d'en Regalat.

  7 de març de 2005 El PP,UM i PSOE al Consell de
  Mallorca aproven un conveni amb l'Ajuntament de Palma
  que permetrà ampliar les dues línies d'incineració
  actuals.

  5 d'abril de 2005 PP i UM s'oposen a reconèixer als
  homosexuals el dret d'adoptar nins.

  6 d'abril de 2005 Els tècnics del Patrimoni del Consell acorden la demolició de l'hostal de cas Tix, a la carretera Inca-sa Pobla.

  19 d'abril de 2005 L'Ajuntament de Palma ha cedit 25.285 metres quadrats al Consell de Mallorca perquè pugui ampliar la incineradora de Son Reus.

  29 d'abril de 2005 UM de Muro vota en contra de totes
  les multes per les obres il·legals que els altres grups
  aproven.

  8 de maig de 2005 El PP i UM en el Consell de Mallorca es
  neguen a aixecar un monument a les víctimes del
  franquisme.

  17 de maig de 2005 El Ple del Parlament aprova, amb el
  suport del Grup Popular i UM, la llei de conservació dels
  espais de rellevància ambiental (LECO).

  3 d'agost de 2005 El batle d'Andratx, Eugenio Hidalgo
  (PP), destitueix del seu equip de govern les dues
  regidores d'UM, Isabel Alemany i Maria Porcel.
  responsables d'Obres Públiques.

  13 de setembre de 2005 El PP de Calvià usa el vot del
  trànfuga d'UM Thomàs per a l'aprovació de distints
  projectes.

  4 d'octubre de 2005 Aprovació dels pressupostos del Consell de Mallorca que arriben als 278 milions d'euros.

  20 d'octubre de 2005-El Dia-El Mundo informa que
  dirigents d'UM amb la ficció de ser pagesos i pescadors
  aprofiten l'associació Foravila per rebre 164.000 euros de
  subvenció.

  22 d¡octubre de 2005 Segons El Dia del Mundo el Consell de Mallorca paga l'activitat privada dels despatxos de «Artigues i Galmés, Asesoria i Administracions», que és a la vegada seu de l'associació fantasma Foravila.

  4 de novembre de 2005 Magdalena Rigo Vanrell (UM) ha
  rebut 10.465,90 euros pel seguiment de l'activitat del
  Museu de l'Esport.

  13 de novembre de 2005 El Consell de Mallorca dedica
  247.500 euros en la contratació de dinamitzadors
  juvenils mitjançant una empresa de treball temporal
  dirigida, casualment, per Aina Colom Umbert.

  18 de novembre de 2005 El Consell de Mallorca ha
  subvencionat amb 396.000 euros l'Associació per a la
  Conservació i la Difusió del Patrimonio (Acidep), un
  directiu dels quals és Bartomeu Ferragut (UM).

  22 de novembre de 2005 El Consell de Mallorca ha subvencionat per valor de 441.000 euros a l'Associació de Societats de Caçadors de Mallorca.

  14 de desembre de 2005 L'Ajuntament d'Andratx inicia un
  expedient sancionador contra Josep Bestard, president
  d'UM a Andratx, per l'ampliació d'una casa d'eines.

  14 de desembre de 2005
  L'Ajuntament d'Andratx inicia un expedient sancionador
  contra Antoni Rosselló Porcel, fill de la regidora d'UM a
  Andratx, per construir una edificació destinada a
  habitatge sense la preceptiva llicència.

  31 de desembre de 2005 Segons un informe del Departament d'Economia del Consell de Mallorca, cada ciutadà de Mallorca va fer efectiva una mitjana de 648,44 euros al seu ajuntament.Els ajuntaments de les Illes augmentaren la pressió fiscal un 18% durant el 2005, segons es desprèn d'un estudi realitzat pel Departament d'Economia del Consell de Mallorca.

  Any 2006
  El Consell Insular de Mallorca dedica 191.000 euros en subvencions al Grup Serra, al marge de les despeses publicitàries.

  El Consell de Mallorca incrementa un 15,07% el cost de la tarifa de residuus.

  3 de gener de 2006 El Govern Matas s'oposa que el Consell de Mallorca empri les cendres de la incineradora de Son Reus com a material de construcció.

  7 de febrer de 2006 El ple del Consell de Mallorca ha declarat bé d'interès cultural el monestir de la Real amb un perímetre de protecció de dos-cents metres i no dels cinc-cents que reclamaven les entitats ecologistes.

  21 de gener de 2006 El Consell de Mallorca autoritza l'Ajuntament de Capdepera l'aixecament de la suspensió de llicències a dues urbanitzacions a Cala Provençals i a Canyamel.
  21 de febrer de 2006 PP i UM acorden retirar l'autovia
  Inca-Manacor del Pla de Carreteres després de tudar
  258.000 euros en el projecte.

  23 de març de 2006 El Jutjat d'Instrucció número 1 de Palma obre diligències contra els dirigents del Consell de Mallorca, d'Unió Mallorquina, en relació a les subvencions.
  25 d'abril de 2006 UM rebutja de pla la llei de capitalitat
  perquè lleva competències al Consell Insular en matèria
  urbanística.

  5 de maig de 2006 El Consell de Mallorca adjudicà la
  venda i urbanització de Can Domenge (Palma) de 52.000
  metres per 30 milions d'euros a la societat formada per la
  constructora mallorquina Ferratur-Sacresa.

  5 de maig de 2006 La comissió insular d' Urbanisme
  aprova el pla parcial del polígon industrial de Son Fosquet
  (Llucmajor) amb els vots de PP i UM, i les abstencions de
  l'oposició.

  5 de maig de 2006 El PP i UM rebutgen la declaració de
  zona arqueològica de Son Real.

  19 de maig de 2006 La Comissió d'Urbanisme del
  Consell, amb els vots del PP i UM autoritza l'hospital de
  Son Espases.

  31 de maig de 2006 El PSOE i UM d'Artà expulsen el
  regidor Julen Adrian (EU-Verds) del govern municipal.

  4 de juny de 2006 Biel Barceló, nou secretari del PSM
  manifesta que està disposat a pactar amb UM.

  5 de juny de 2006 El ple del Consell aprova el projecte de
  l'hospital a Son Espases i la urbanització de Can
  Domenge amb els vots del PP i UM.

  3 de juliol de 2006 UM vota amb el PP al Consell perquè
  es mantengui el Decret de trilingüisme.

  20 de juliol de 2006 El GOB acusa UM d'haver contribuït
  amb el PP a la destrucció del territori mallorquí.

  4 de setembre de 2006 El Consell de Mallorca allarga fins el 2041 el contracte amb Tirme, que invertirà 376'7 milions.

  19 de setembre de 2006 El GOB presenta un total de 14 denúncies al Consell i a l'Ajuntament de Sencelles per obres il·legals que es duen a terme a sòl rústic d'aquest municipi.

  28 de setembre de 2006 El Consell aprova la protecció de quatre metres a la font de la Vila.Els missioners de la Real demanaven que l'àrea fos de 15 metres.

  2 d'octubre de 2006 El Ple del Consell de Mallorca ha aprovat amb els vots a favor de PP i d'Unió Mallorquina, la inversió de 9.226.281 euros per al desenvolupament del pla concertat de prestacions socials bàsiques en diferents ajuntaments de l'illa.

  13 de novembre de 2006 Segons El Dia-El Mundo el Consell de Mallorca ha concedit 453.500 euros a la societat Almacenes Rullán S.A., del seu candidat Miquel Rullan Coll, en partides que no arriben als 30.000 per tal d'evitar el concurs públic.

  22 de novembre de 2006 L'equip de govern (PSOE-UM) ha
  decidit suspendre, fins a nova ordre, el Fòrum de
  participació ciutadana de la Colònia de Sant Pere perquè
  és un òrgan que «està polititzat».

  24 de novembre de 2006 El Jutjat d'Instrucció 3 admet a
  tràmit una denúncia per edificació il.legal contra el
  portaveu del PSM d'Andratx, Gabriel Puigserver, i una
  altra contra el director insular de Turisme del Consell de
  Mallorca, Josep Bestard (UM).

  16 de desembre de 2006 L'equip de Govern en minoria
  (PSOE-UM) a Artà no pogué aprovar la seva proposta per
  cedir la gestió de l'aigua potable per 25 anys, amb els
  vots en contra de UIA, PP i EU-EV.

  29 de gener de 2007 L'herba artificial del camp municipal d'esports de Santa Eugènia ha costat 550.715'78 euros, dels quals, el Consell de Mallorca n'ha subvencionat 385.501'05 mitjançant el Pla d'Obres i Serveis.

  31 de gener de 2007 EU-EV du davant el Consell les 19 infraccions urbanístiques de Pula.

  20 de febrer de 2007 PP i UM impedeixen la investigació
  de la gestió de l'exdirector d'ordenació del Territori
  Jaume Massot en el Govern.

  14 de març de 2007 El batle Matas es desmarca del PP i
  s'abstén en la protecció del Turó de Sant Joan, però UM
  vota amb la resta del PP contra la seva protecció.

  7 d'abril de 2007 L'Ajuntament de Pollença (PP-UM) ha
  concedit la llicencia per construir un agroturisme al golf
  il·legal de Can Guilló, a Pollença. Han legalitzat també
  les obres de construcció del llac i el molí adossat.

  19 d'abril de 2007 UM adjudica l'obra de rehabilitació dels Sestadors d'Ariany
  valorada en 270.000 euros a Pere Ribot Vanrell, pare del
  seu candidat municipal.

  26 d'abril de 2007 La Comissió Insular d'Urbanisme del Consell aprova l'ampliació de l'hotel Formentor en cent noves places

  Diguem amb qui pactes (UM) i te diré a qui et sembles | 15/01/2008, 07:25
 15. I a l'ajuntament?

  Sembla que tota aquesta coherència no val per a l'ajuntament de Palma, on EU (i el que queda d'EV) governa amb UM.

  si senyor | 15/01/2008, 07:37
 16. Coherències

  Una cosa és co-governar, i una altra pesentar-se conjuntament a les eleccions.

  Què defensarà la "coalició nacionalista" sobre educació, sanitat, relacions Església-Estat, política exterior, mediambient, habitatge, etc, etc? Les polítiques d'UM o les d'ERC?

  Fins i tot respecte a la qüestió nacional. Defensarà el dret a l'autodeterminació o l'acceptació disciplinada de l'estatut del PPPSOEUM?

  L'únic punt del programa serà: "volem més doblers de Madrit!"

  Progressistes tornarà | 15/01/2008, 09:39
 17. Economia Criminal

  PP-UM=Políticas ProNarcos.NarcoUtopía.

  Jucef | 15/01/2008, 14:15
 18. El PP-UM és la Mort!

  Jo vos dic què si fos necessàri UM pactaria en sos nazis!!

  Rodamón | 15/01/2008, 14:17
 19. Nostàlgia... d'Els Verds!

  Hola MA, jo també en tenc de nostàlgia, però d'uns Verds de Mallorca independents, i no com la sucursal d'EU que són ara.

  Verd nostàlgic | 15/01/2008, 15:55
 20. El PP-UM és la Mort!

  Hem deixat Mallorca pitjor què lo què deixaren a Sant Sebastià.¿¿Qué celebrem,doncs??El fracàs del "nostre èxit"?? [

  Rodamón | 15/01/2008, 16:07
 21. Pregunta

  Quan és que us heu de reunir els Verds de Mallorca per decidir anar amb EU i no amb els altres Verds?
  Podríeu fer la reunió dins d'una cabina telefònica i així la gent interessada podria seguir l'esdeveniment. Per a la retransmissió comptaríem amb els comentaris de na Xisca Rosselló i en Joan Buades. Na Petra Kelly, ja no, perquè quan va veure que Els Verds alemanys eren ella i el seu company, exgeneral de l'OTAN, va optar per avançar-se a la vostra decisió d'enguany: SUICIDAR-SE!
  Faig la pregunta amb mala milk, perquè fa dies que es va anunciar que EV farien un comunicat públic i no en sé res de res! Al final, amb qui ballareu aquesta vegada amb el BLOC, amb PROGRESSISTES, amb UNITAT, amb PSM, amb EU, amb PSIB...

  Decebuda | 15/01/2008, 17:31
 22. La casa comuna d'en Lladó

  Sembla que a en Lladó el sou de conseller li dóna per remodel·lar la "casa comuna" dels altres

  http://www.blocpermallorca.cat/videos.php?Cod_video=9

  Toni | 16/01/2008, 08:29
 23. Això! Això!

  Que faran Els Verds? On és el seu comunicat? Passa d'hora de dir si aniran amb els homòlegs de Menorca o seran filodependents!
  Molta imatge nostàlgica i molt de test, però encara no he llegit el pronunciament polític.

  Maria D. M. | 16/01/2008, 09:22
 24. Something to reap convinced of less altered regulations

  It's obvious that we purposefulness congregate these brand-new regulations beside the betwixt of august. Any longer the conundrum is how to reconciliation with them. uninitiated in domain orderliness is prime, but we every age requisite to appeal not assorted things. These facts are esintial in behalf of our future development, and we all know that this is totally true.
  I always paucity to explicate
  I always paucity to shed
  I again desideratum to clarify
  I always need to clarify
  I always lack to shed
  I again lack to make clear
  I unceasingly lack to make clear
  I again need to explicate
  I everlastingly paucity to explicate
  I everlastingly desideratum to shed
  I unceasingly lack to make clear
  I everlastingly lack to explicate
  I unceasingly desideratum to shed
  I always paucity to explicate
  I again paucity to shed
  I everlastingly desideratum to make clear
  I unceasingly lack to clarify
  I everlastingly paucity to shed
  I everlastingly need to explicate
  I everlastingly paucity to make clear
  I everlastingly desideratum to clarify
  I again lack to explicate
  I again lack to clarify
  I unceasingly lack to shed
  I again paucity to explicate
  I unceasingly paucity to explicate
  I again lack to make clear
  I always lack to shed
  I everlastingly desideratum to clarify
  I everlastingly desideratum to explicate
  I again paucity to shed
  I unceasingly need to shed
  I again lack to explicate
  I everlastingly lack to clarify
  I again lack to clarify
  I again paucity to clarify
  I unceasingly lack to shed
  I unceasingly paucity to clarify
  I unceasingly paucity to shed
  I always need to explicate
  I unceasingly lack to explicate
  I again lack to clarify
  I everlastingly paucity to explicate
  I always need to explicate
  I everlastingly need to explicate
  I unceasingly need to make clear
  I always lack to clarify
  I everlastingly need to shed
  I always need to explicate
  I unceasingly paucity to explicate
  I everlastingly paucity to shed
  I everlastingly desideratum to shed
  I again need to clarify
  I again desideratum to make clear
  I always desideratum to shed
  I always desideratum to explicate
  I everlastingly need to make clear
  I always need to clarify
  I always lack to shed
  I always paucity to explicate
  I again lack to make clear
  I everlastingly lack to clarify
  I everlastingly lack to shed
  I again lack to make clear
  I everlastingly need to explicate
  I again lack to clarify
  I again paucity to clarify
  I always lack to shed
  I again desideratum to make clear
  I always desideratum to make clear
  I again desideratum to explicate
  I unceasingly lack to explicate
  I again desideratum to shed
  I everlastingly lack to clarify
  I again paucity to explicate
  I always lack to shed
  I always paucity to clarify
  I everlastingly desideratum to clarify
  I again desideratum to explicate
  I always need to clarify
  I everlastingly desideratum to make clear
  I everlastingly need to shed
  I unceasingly lack to shed
  I always need to clarify
  I always need to shed
  I always desideratum to shed
  I again paucity to explicate
  I again desideratum to make clear
  I again paucity to make clear
  I again desideratum to explicate
  I unceasingly lack to explicate
  I everlastingly paucity to shed
  I again desideratum to shed
  I again desideratum to shed
  I everlastingly lack to clarify
  I again desideratum to explicate
  I unceasingly need to make clear
  I always paucity to make clear
  I again paucity to clarify
  I always need to make clear
  I everlastingly need to shed
  I again paucity to make clear
  I unceasingly lack to explicate
  I everlastingly desideratum to make clear
  I always desideratum to make clear
  I unceasingly lack to explicate
  I again desideratum to shed
  I unceasingly desideratum to shed
  I everlastingly need to clarify
  I everlastingly need to clarify

  Coofidwip | 27/06/2012, 06:08
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS