Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

Avui, que Màrius Torres hauria fet cent anys...

mllauger | 30 Agost, 2010 14:35

... la meva aportació a la crida feta per Víctor Pàmies perquè se'l recordi des dels blogs.

 

(és una composició que vaig fer per felicitar el Nadal i el 2010...) 

El recordam perquè va ser un poeta immmmmmmens. 

Comentaris

  1. Màrius Torres

    Miquel Àngel, sensacional la composició! Veig que per Nadal ja estaves ficat en això de l'homenatge a Torres! :-)

    Gràcies per la teva participació!

    Víctor Pàmies i Riudor | 30/08/2010, 15:17
  2. hola, hola

    Benvolgut Miquel Angel,

    fa anys, va caure en les meves mans un llibre de poemes escrit per tu L'arena de l'amor (perdona per no puc posar el títol en cursiva, ni subratllar-lo, tal com és de llei). Bé, el que et comentava, vaig llegir el teu llibre que em va agradar moltíssim. El feia servir quan feia classes de literatura per ensenyar els meus alumnes que significava el concepte de connotació literària. M'agrada molt el teu llenguatge connotat i gens carregós. A part, d'aquest llibre no sé que més has escrit, així que t'agrairïa moltíssim si em diguessis el títol dels altres dos llibres de poemes i el de relats i també l'editorial que els publica, perquè visc a Catalunya i aquí no és tan fàcil trobar textos de mallorquins.

    Montserrat | 12/10/2010, 10:33
  3. benvolguda Montserrat

    Benvolguda Montserrat:
    em fa molta il·lusió rebre aquest missatge. Envia'm la teva adreça de mail a mallauger@gmail.com, i et facilitaré el que vulguis.

    m.a. | 13/10/2010, 10:03
  4. Queja ciudadana.

    Este comentario es una queja ciudadana contra un vertedero que se encuentra a 60 metros exactos de la entrada del Hospital Sant Joan de Dèu,entre el nuevo edificio de Gesa y dicho hospital junto a 4 pinos centenarios que se encuentran justo detrás de la parada del numero 30 de la EMT.Es ahí donde se extiende una pequeña franja de tierra de nadie entre un muro y valla metalica donde GESA podría llevar a cabo una actuación a favor del medio ambiente repoblando forestalmente este espacio yermo y compensar con toneladas de Oxígeno las toneladas de CO2 que emite a la atmosfera.Pido una solución para el vertedero.

    Del DM | 18/01/2011, 11:34
  5. Vertedero y procesionaria en suelo y ramas de pinos centenarios.

    Dejo a la consideración de este periódico la realización de un reportaje fotográfico sobre unos pinos centenarios que se encuentran entre el edificio nuevo de Gesa y el Hospital de Sant Joan de Déu justo detrás de la parada del numero 30 de la EMT.En el suelo encontramos un vertedero y en sus ramas se pueden contar más de 20 bolsas de procesionaria que hacen que las campañas con avioneta contra la procesionaria no sirvan para nada.Todo esto a 60 metros de la entrada del Hospital Sant Joan de Déu.Es un caso digno de ser llevado ante la opinión pública para que ella misma juzgue el mucho trabajo que realizan "nuestras autoridades".Rogaría una solución así como que el GOB y la Sociedad Protectora de animales y plantas de Mallorca tomaran cartas en este asunto.¿Por qué se tienen que dejar morir unos pinos centenarios sin que nadie haga nada ni intervenga??.

    Del DM | 24/01/2011, 09:57
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS