Administrar

comentaris, versos, perplexitats, troballes

Goodbye to all that

mllauger | 01 Febrer, 2011 16:52

La vida està feta d’etapes, com el Tour de França. I la meva vida ha tingut una llarga etapa de dedicació a la cosa pública. Duc vint-i-un anys de militant actiu, i dotze (amb algun parèntesi) que n’he fet un modus vivendi. La militància la mantinc, és clar. L’activisme perdrà embranzida, però hi serà. I la plena dedicació, l’abandon. Cadascú mira de fer-se una biografia amb els fils de les inquietuds, la feina, les oportunitats i l’atzar i, en la biografia que jo em voldria fer, amb aquests dotze anys n’hi ha prou.

Avui, al Parlament, hem començat el darrer període de sessions de la legislatura. El darrer plenari farà caure el teló sobre la meva vida com a polític més o menys situat en allò que en diuen la primera línia. A la campanya hi seré, però no em trobareu ni als cartells ni als llocs destacats la llista. Hi han de ser els que hi aportaran tota la seva energia. Aquest punt i coma no és res improvisat o que vingui donat per contingències del moment: els meus (els que em són propers, en la política) fa molta estona que ho saben.

El meu comiat no mereix cap solemnitat especial. Només faig aquesta nota per deixar escrita la meva satisfacció per agafar aquest trencall sense que m’hi dugui cap amargor. Potser sí, que algunes vegades tenc la sensació que els anys que he dedicat a fer política full-time i els llocs que hi he ocupat no acaben de guardar proporció amb les dimensions de la meva vocació. En tot cas, mantinc el convenciment que, malgrat tantes coses que no fa falta que us digui, la política és una dedicació noble: ho és idealment i en part ho és en la realitat.

Comentaris

  1. Gracias

    Miquel Angel, Gracias por todo tú trabajo. lo único que siento es que tú te vayas cuando yo llego. Un abrazo fuerte, Juantxo

    Juantxo | 01/02/2011, 20:29
  2. Salut

    Idoi gràcies per aquests anys i bona sort en la teva nova etapa.
    Salut

    Joan Ramon | 01/02/2011, 22:08
  3. Gràcies

    Benvolgut Miquel.

    Esper que des de allà on et trobis a la nova etapa de la teva vida ens segueixis fent arribar els teus comentaris, versos, perplexitats i troballes.

    Ps.- hauràs observat que no t'he anomenat pel malnom que he ajudat a escampar una micona. El teu pas ha deixat empremta i no ha resultat gens "lleuger"

    magí moranta | 01/02/2011, 22:12
  4. Re: Goodbye to all that

    D'una banda ho lament. Sé, emperò, que a la llarga hi guanyarem tots, perquè segur que no deixaràs l'activisme ja que no tot és feina pública, i recobrarem un poeta, un lector, un crític. Sort

    Joan Perelló | 01/02/2011, 22:21
  5. Re: Goodbye to all that

    M'hagués agradat continuar treballant amb tu. Aquesta legislatura ha estat un plaer comptar amb la teva ajuda com a portaveu adjunt del grup parlamentari. Moltes gràcies i molta sort amb la teva nova etapa. Ara però encara queda acabar aquesta legislatura i obtenir els objectius marcats: assegurar una majoria progressista, ecologista i nacionalista a partir del maig.
    una abraçada

    Biel Barceló | 02/02/2011, 11:08
  6. Re: Goodbye to all that

    Estic convençut que ens tornarem a trobar sovint pels camins que menen a l'ideal d'un món més just, més pròsper i més sostenible. Així que el meu comiat és només fins a la propera fita. Bon viatge tenguem, company!

    andreucaballero | 03/02/2011, 00:33
  7. La nostra república

    A casa declararem la nostra particular república independent. Te'n reservam una presidència d'honor, que ja sabem que els càrrecs de gestió no te van. Gràcies, papà

    Guillem i Jaume | 07/02/2011, 07:53
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS